За нас

Кои сме ние

Работим в сферата на Хотелското резервиране повече от 20 години. През всички тези години управляваме заетостта на над 40 хотела, като поддържаме различните канали, през които постъпват резервациите.

Нашата сила и услугата, която предлагаме е насочена към Хотели, които работят най-вече с Туроператори.

Ние организираме и поддържаме процесите по прехвърляне на резервациите от Туроператори и Агенции в Хотелския софтуер. Обикновено, това е трудоемък процес, свързан с допускане на много грешки при преписването и сравняването на детайлите в резервациите. Нашият опит ни дава предимство да работим добре с Туроператори, които подават резервациите си в конкретен формат, както и с Туроператори и Травъл-агенции без автоматизирани резервационни системи.

Предлагаме интеграция на Хотелския софтуер с Booking.com и със собствени канали, като например – хотелски сайт, call center и др.

Помагаме с анализи, справки, овърбукинг, менажирането и манипулирането на данните, като се ангажираме с точността и навременното въвеждане на резервациите, промените и анулициите.

Особено полезни сме за собственици на група от хотели и комплекси, където обемът на работата е прекалено голям, а бързината и точността на анализа е от огромно значение и спомага за изработване на печелившата маркетингова стратегия, подходяща в конкретния момент.
 
Разработваме и развиваме нашата услуга, за да бъдем максимално полезни на хотелите в тяхната ежедневна дейност.